NAHKATYÖKURSSIT

Nahkamaakari kurssittaa uusia ja kokeneempia nahkatöiden harrastelijoita vuosien opetuskokemuksella.

Uusista alkavista kursseista päivitämme tietoa aina etusivulle.

Alkeiskurssilaiset aloittavat aina pienellä helpolla työllä, jolloin opitaan eri työvälineet ja niiden käyttö. Toisena työnä valmistetaan vapaavalintainen työ, esim. koiranremmi tai –panta, ketjuriimunnaru hevoselle tai vyö itselle.


Aikaisemmin nahkatöitä tehneet kurssilaiset harjoittelevat vaikeampia tekniikoita ja suunnittelevat töitä itse omien tarpeiden ja ideoiden mukaan. Inspiraatiota, sekä valmiita kaavoja voi etsiä myös opettajan mallikansioista.

Nahkamaakarilta löytyy välineistö lainaksi kurssin ajalle 10 hengen ryhmälle. Materiaalit töihin voi hankkia itse tai ostaa ne kätevästi suoraan Nahkamaakarilta.
Kurssilla jaetaan kirjallista materiaalia, joiden avulla työt onnistuvat jatkossa kotonakin. Nahkamaakari auttaa myös omien tarvikkeiden hankinnassa. Kurssilaiset saavat osallistumistodistuksen kurssilta.


Jos olet kiinnostunut kursseista, ota yhteyttä ja jätä meille yhteystietosi. Ilmoitamme, kun ryhmä saadaan kokoon ja kurssi järjestetään. Voit myös kerätä oman ryhmän ja kurssi voidaan toteuttaa vaikkapa viikonloppukurssina kotipaikkakunnallasi! Työtilaksi kelpaa hyvin esim. normaali luokkahuone.